Ξέρανε τη Μονακό στο 90΄ η Μαρσέιγ και γκολάρα Μήτρογλου (PIC)

Ξέρανε τη Μονακό στο 90΄ η Μαρσέιγ και γκολάρα Μήτρογλου (PIC)

Εκπληκτικό παιχνίδι στο «Πριγκιπάτο», όπου η Μαρσέιγ με… ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στη Μονακό (2-3) και τον Κώστα Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ με πολύ όμορφο τέρμα, απέδρασε με το διπλό στο 90′.

Τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Ligue 1 πανηγύρισαν οι Μασσαλοί και μάλιστα με ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονακό. Για να συμβεί δε αυτό έβαλε το… κεφάλι του και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος βρέθηκε στο βασικό σχήμα από τον Γκαρσία κι άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτο ημιχρόνου με μία καρφωτή κεφαλιά.

Παρ’ όλα αυτά οι Μονεγάσκοι χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά στο ξεκίνημα της επανάληψης για να φέρουν τα… πάνω κάτω. Ο Τίλεμανς στο 48′ έκανε το 1-1 κι ο Φαλκάο στο 53′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι… συγκινήσεις ωστόσο το Πριγκιπάτο δεν είχαν τελειώσει εκεί, καθώς οι αλλαγές του Γκαρσία έφεραν ξανά «τούμπα” το ματς. Ο Τοβίν που μπήκε στο 62′ στο ματς, ισοφάρισε σε 2-2 στο 74′, ενώ ο Ζερμέν μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του, χάρισε στο 90′ τη νίκη στη Μαρσέιγ με κεφαλιά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο… γκάλοπ της L’Equipe για το ποιος παίκτης εντυπωσίασε περισσότερο το κοινό της συνολικά στο παιχνίδι, ο Κώστας Μήτρογλου βρέθηκε στην κορυφή με ποσοστό 32%, έναντι 27% του Τοβίν.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυθικός πανηγυρισμός: Ο «Μητρογκόλ» κάρφωσε και φίλησε τα πόδια του Παγέ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE