ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το πρώτο τρίποντο η αντίπαλος του Απόλλωνα – Βίντεο το γκολ της Λάτσιο

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το πρώτο τρίποντο η αντίπαλος του Απόλλωνα – Βίντεο το γκολ της Λάτσιο

Πρώτη νίκη στο Καμπιονάτο της τρέχουσας σεζόν για τη Λάτσιο (αντίπαλο του Απόλλωνα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λάτσιο δυσκολεύθηκε αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της μαχητικής Φροζινόνε στην Ρώμη, χάρη στο τέρμα του Λουίς Αλμπέρτο στο 49ο λεπτό.

 

Η Λάτσιο ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Strakosha, Acerbi, Alberto, Immobile, Lucas Leiva, Lulic, Marusic, Milinkovic, Parolo, Radu, Strakosha, Wallace.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια η ενημέρωση από το sdna.gr αναφέρει:

Πρώτη ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα για την Νάπολι μετά τις νίκες επί της Λάτσιο και της Μίλαν, καθώς η Σαμπντόρια την ισοπέδωσε με σκορ 3-0 στην Γένοβα.

Η Σαμπντόρια αποδείχθηκε πιο… σκληρή για τα δόντια της Νάπολι από ότι οι Λάτσιο και Μίλαν, με τον Γάλλο (δανεικό από την Ρόμα) επιθετικό Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ να «χτυπάει» δις στο πρώτο ημίχρονο (11′, 32′) του αγώνα της Γένοβας, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα για την συντριβή των φιλόδοξων «Παρτενοπέι» όταν ανοίχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε ο αγέραστος Φάμπιο Κουαλιαρέλα, σκοράροντας στο 75ο λεπτό.

Μεγάλο διπλό για την Κάλιαρι επί της Αταλάντα, 1-0 με τον Νικολό Μπαρέλα να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στο 0-0 «κόλλησαν» Κιέβο & Έμπολι στην Βερόνα. Στο πιο απολαυστικό για τους ποδοσφαιρόφιλους παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής, η Σασουόλο νίκησε με το εντυπωσιακό 5-3 την Τζένοα (34′ Μπόατενγκ, 38′ Λιρόλα, 41′ Μπαμπακάρ, 45′ αυτ. Σπόλι, 62′ Φεράρι – 27’/83′ Πιάτεκ, 70′ Πάντεφ). Ο προγραμματισμένος για τις 21.30 αγώνας Τορίνο – ΣΠΑΛ διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω καταρρακτώδους βροχής και στο ημίχρονο το 0-0 παραμένει.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top