Γκέλα στην παρθενική του εμφάνιση ο Κάριους (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκέλα στην παρθενική του εμφάνιση ο Κάριους (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπεσίκτας, ο Λόρις Κάριους έκανε τραγική έξοδο και δέχτηκε στο 86′ το 1-1 από τη Μπούρσασπορ.

Με το… αριστερό το ντεμπούτο του Γερμανού πορτιέρο, που αποτέλεσε το μεγάλο αρνητικό πρωταγωνιστή στον τελικό του Champions League.

Ο πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της Μπεσίκτας και στο 86′ έκανε μία τραγική έξοδο, δεχόμενος το 1-1 στην έδρα της Μπούρσασπορ, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE