ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Αεροπλάνο σε κίνδυνο – Σε αυξημένη επιφυλακή για τεχνικό πρόβλημα

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Αεροπλάνο σε κίνδυνο – Σε αυξημένη επιφυλακή για τεχνικό πρόβλημα

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι υπηρεσίες στο αεροδρόμιο Πάφου μετά από περιστατικό στον αέρα.

Όπως είχε μεταδώσει πρώτο το ThemaOnline, οι αρχές έλαβαν μέτρα ακόμα και για ενδεχόμενο πτώσης αεροσκάφους που εξέδωσε σήμα κινδύνου και κατευθυνόταν από Λάρνακα από Πάφο.

Το τριμελές αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια γύρω στις 08:30, καθώς οι τροχοί άνοιξαν κανονικά και αφού έκανε πολλούς γύρους πάνω από το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το περιστατικό προέκυψε όταν παρουσιάστηκε ένδειξη στο πιλοτήριο του ιδιωτικού αεροσκάφους για τεχνικό πρόβλημα.

Τελικά, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, ωστόσο αεροσκάφος και αρχές τέθηκαν υπό κατάσταση επιφυλακής.

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο και είχε προορισμό τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE