ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος Συναγερμός» από το Τμήμα Δασών

ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος Συναγερμός» από το Τμήμα Δασών

Σε επίπεδα «Κόκκινου Συναγερμού» βρίσκεται ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών, όπως πληροφορεί το κοινό το Τμήμα Δασών.

Το Τμήμα Δασών πληροφορεί το κοινό ότι οι επικρατούσες συνθήκες καύσωνα έχουν ανεβάσει για σήμερα, τον κίνδυνο έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών σε επίπεδα «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».

Ταυτόχρονα απευθύνει για μια ακόμη φορά θερμότατη έκκληση στο κοινό να αποφύγει πλήρως ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιά καθώς και για συνεργασία.

Όποιος αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, μέσα ή κοντά στο δάσος παρακαλείται να ενημερώσει αμέσως τον πλησιέστερο Δασικό Σταθμό ή να τηλεφωνήσει στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Σαββίδης για επίμαχο βίντεο - «Υπάρχουν στοιχεία και πρόσωπα, όλα θα αξιολογηθούν»

Ανέλαβε σήμερα καθήκοντα ο Ανδρέας Πασχαλίδης, ο Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής που διόρισε ο Γενικός Εισαγγελέας για την διερεύνηση του επίμαχου βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE