«Για τα έτσι θέλω κάποιων «κυρίων” δεν μπορούσαμε…»! Κίνηση – προσφορά προς το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας

«Για τα έτσι θέλω κάποιων «κυρίων” δεν μπορούσαμε…»! Κίνηση – προσφορά προς το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας «Red Rebels».

Αναλυτικά:

«Χθες ήταν η πρώτη αγωνιστική της ομάδας ΜΑΣ. Χθες η ομάδα μας κέρδισε πρεμιέρα μετα απο το 2004 άλλα για τα έτσι θέλω κάποιων «κυρίων” δεν μπορούσαμε να είμαστε εντός του γηπέδου. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο γήπεδο της κατεχόμενης επαρχείας ΜΑΣ εξαετίας τους.

Ως ένδειξη της διαμαρτυρίας μας και μη θέλοντας να αφήσουμε την ομάδα μας μόνη διευθετήσαμε να είμαστε δίπλα της με όποιο τρόπο μπορούμε. Χτες πριν φτάσει η αποστολή στο γήπεδο πέρασε απο τον σύνδεσμο μας στο Παραλίμνι ( Σύνδεσμος Φιλάθλων Red Rebels Αμμοχώστου ) όπου υποδεχτήκαμε τους παίχτες δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Έπειτα ακολούθησε πορεία προς το γήπεδο με υψωμένα τα λάβαρα του 48. Βρεθήκαμε έξω απο το γήπεδο και για 10 λεπτά φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στην κάρτα οπαδού σε συνεννόηση με αντιπροσωπία της Θυρας 26. Τελικά κατακλύσαμε τον τοπικό μας σύνδεσμο και είδαμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπία του Συνδέσμου παρέδωσε τα κέρδη του συνδέσμου απο χθες το βράδυ ως εισφορά προς το σωματείο ΜΑΣ.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως.

Υ.Γ: ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ.

Υ.Γ1: Όσες κι αν χτίζουν φυλακές
κι αν ο κλοιός στενεύει
ο νους μας είναι αληταριό
που όλο θα δραπετεύει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE