Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού-Αεροδρομίου Λάρνακας

Κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού-Αεροδρομίου Λάρνακας

Αναφορικά με τον αυτοκινητόδρομο απο Ριζοελιά προς τον Κυκλικό Κόμβο Καλού Χωριού, αυτός έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Eίχε προηγηθεί ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού – Αεροδρομίου Λάρνακας που σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 (03/09).

Αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα στην προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει κομμάτι μετάλλου που βρισκόταν στο δρόμο.

Όπως φαίνεται σε VIDEO που δημοσιεύσαμε το όχημα τυλίχτηκε κυριολεκτικά στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE