ΚΥΠΡΟΣ: «Εξαφανίστηκε» το όχημα καθώς κινείτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Εξαφανίστηκε» το όχημα καθώς κινείτο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανύπαρκτο το όχημα στο οπτικό πεδίο των υπόλοιπων οδηγών.

Κινείτο αλλά δεν φαινόταν το αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της Κύπρου.

Ο λόγος για φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – και συγκεκριμένα στη σελίδα «I Love Cyprus PE», όπου παρουσιάζεται όχημα να κινείται σε δρόμο της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να φαίνεται.

Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος το φόρτωσε «ασφυκτικά» με χόρτα και κλαδιά, για να τα πετάξει.

Κλαδιά τα οποία ωστόσο «εξαφάνισαν» το όχημα καθώς ο όγκος τους κάλυπτε το όχημα από όλες τις πλευρές.

Ένα όχημα «κίνδυνος-θάνατος» στο οδικό δίκτυο της Κύπρου καθώς υπάρχει η πιθανότητα ένα από τα κλαδιά να φύγει από το όχημα και να πέσει στην άσφαλτο προκαλώντας τροχαίο ατύχημα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE