ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο και τον πήγαν στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο και τον πήγαν στο κελί

Παραπάνω άτυχος στην ατυχία του στάθηκε 21χρονος στη Λάρνακα.

Γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/09 μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν σε συγκεκριμένη οδό στη Λάρνακα όπου εντόπισαν πρόσωπο ηλικίας 21 χρόνων το οποίο είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ στο σημείο, ο 21χρονος θεάθηκε να προσπαθεί να αφαιρέσει από τη θήκη της μοτοσικλέτας του, ένα δέμα το οποίο όπως διαπιστώθηκε, περιείχε γύρω στα 956 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο μια νάιλον τσάντα η οποία περιείχε γύρω στα 90 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με μαρτυρία η οποία διερευνάται από την Αστυνομία, ο 21χρονος είχε θεαθεί να ρίχνει τη τσάντα στο σημείο αμέσως μετά την οδική σύγκρουση.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE