Από πέρυσι έδειξε τα δείγματα γραφής του ο νεαρός μέσος της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή.
Με την εμφάνιση που έκανε στην πρεμιέρα των ερυθρολεύκων στο Παραλίμνι έδειξε πανέτοιμος να πάρει τα ηνία από τον άλλο… Ιωάννη, τον Κούσουλο, ο οποίος έφυγε για την Ομόνοια το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Και οι δύο προέρχονται από τις ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας και αν ο Κωστή συνεχίσει έτσι τότε θα ακολουθήσει τα χνάρια του Κούσουλου. Να γίνει δηλαδή αναντικατάστατο μέλος της πρώτης ομάδας, ίσως και αρχηγός και στο τέλος να τον μοσχοπουλήσουν και αυτόν.
Ίσως και ακόμη περισσότερα καθώς πρόκειται για δημιουργικό μέσο και η ταρίφα ανεβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις… Μαγαζί γωνία η Νέα Σαλαμίνα!
Δείτε στο 02:15 το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο ‘Τάσος Μάρκου’:
Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.