ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για ζεύγος και το 3χρονο παιδί τους - Κινητοποιήθηκε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για ζεύγος και το 3χρονο παιδί τους - Κινητοποιήθηκε η Αστυνομία

Εντοπίστηκε το ζεύγος με το τρίχρονο παιδί τους που είχαν χαθεί ενώ είχαν μεταβεί την Δευτέρα (3/9) σε απογευματινή περιδιάβαση στην περιοχή Λουτρών του Άδωνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:30 το απόγευμα λήφθηκε μήνυμα ότι ζεύγος από την Λάρνακα με το τρίχρονο παιδί τους ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην Δρούσεια της επαρχίας Πάφου, μετέβησαν με το αυτοκίνητο τους για να επισκεφτούν την περιοχή των Λουτρών του Άδωνη.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία εισήλθαν σε αγροτικό δρόμο στο χωριό Κάθηκα όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής τους έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε αδιέξοδο.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας σε συνεργασία με μέλη του Ταμείου Θήρας μετέβησαν στην περιοχή όπου μετά από έρευνες εντοπίστηκαν στις 19:00 στην τοποθεσία "Κάμπος του Φράγκου" περιοχή Κοίλης .

Και τα τρία πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE