ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για ζεύγος και το 3χρονο παιδί τους - Κινητοποιήθηκε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για ζεύγος και το 3χρονο παιδί τους - Κινητοποιήθηκε η Αστυνομία

Εντοπίστηκε το ζεύγος με το τρίχρονο παιδί τους που είχαν χαθεί ενώ είχαν μεταβεί την Δευτέρα (3/9) σε απογευματινή περιδιάβαση στην περιοχή Λουτρών του Άδωνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17:30 το απόγευμα λήφθηκε μήνυμα ότι ζεύγος από την Λάρνακα με το τρίχρονο παιδί τους ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην Δρούσεια της επαρχίας Πάφου, μετέβησαν με το αυτοκίνητο τους για να επισκεφτούν την περιοχή των Λουτρών του Άδωνη.

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία εισήλθαν σε αγροτικό δρόμο στο χωριό Κάθηκα όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής τους έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε αδιέξοδο.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας σε συνεργασία με μέλη του Ταμείου Θήρας μετέβησαν στην περιοχή όπου μετά από έρευνες εντοπίστηκαν στις 19:00 στην τοποθεσία "Κάμπος του Φράγκου" περιοχή Κοίλης .

Και τα τρία πρόσωπα είναι καλά στην υγεία τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE