ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κατέστρεψαν το μνημείο εθελοντών – «Γάιδαροι» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Κατέστρεψαν το μνημείο εθελοντών – «Γάιδαροι» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκκληση για τον εντοπισμό των νυχτοβατών που κατέστρεψαν το μνημείο εθελοντών Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κάνει ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ενημερώνει το κοινό για την καταστροφή που υπέστη από ανεγκέφαλους το μνημείο εθελοντών Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αγία Νάπα.

Η ζημιές σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 03/09, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ενώ χαρακτηρίζει τα άτομα που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια ως γάιδαρους.

«Μεγαλύτερη ασέβεια προς τους εθελοντές μας που πολέμησαν στους 2 αυτούς πολέμους δεν υπάρχει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Καρούσος.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, κάνει έκκληση στο κοινό οποίος γνωρίζει κάτι για το εν λόγω περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές για εντοπισμό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.