ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό τμήμα της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστό τμήμα της Τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου

Κλειστό λόγω της προετοιμασίας του Φεστιβάλ Μπύρας θα παραμείνει μέρος της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, ανακοίνωσε το Δημαρχείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μέρος της τάφρου θα παραμείνει κλειστό από τις 11 μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, για σκοπούς προετοιμασίας και διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Για διευκόλυνση διακίνησης του κοινού στον προσβάσιμο χώρο της Τάφρου και για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείται η είσοδος από το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων στο σημείο Ποδοκάταρο («Κολοκάσι»), καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE