Εν αναμονή των συνομιλιών Λουτ τα ΗΕ, δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΓΓ

Εν αναμονή των συνομιλιών Λουτ τα ΗΕ, δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΓΓ

Σε αναμονή των συνομιλιών της απεσταλμένης του ΓΓ Τζέιν Χολ Λουτ είναι τα Ηνωμένα Έθνη, αποφεύγοντας μέχρι τότε οποιαδήποτε ανακοίνωση. Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο Κυπριακό, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα Στεφάν Ντουζαρίκ είπε πως «αναμένουμε τις συνομιλίες της Τζέιν Χολ Λουτ όταν συμβούν. Όταν έχουμε να ανακοινώσουμε κάτι πιο συγκεκριμένο θα το πράξουμε».


 
Σε ερώτηση με αφορμή τη συνέντευξη Τσαβούσογλου για το πώς αντιδρά ο ΓΓ σε εκτιμήσεις ότι αυτή δείχνει πως ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών δεν αποδέχεται το πλαίσιό του, ο κ. Ντουζαρίκ είπε πως θα αφήσει τα σχόλια τα σχόλια για τους αναλυτές και τους δημοσιογράφους.

«Όπως γνωρίζετε βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για τον προσδιορισμό του μέλλοντος των διαπραγματεύσεων, οπότε στο σημείο αυτό δεν θα σχολιάσω περαιτέρω», δήλωσε.
 
Τέλος, με αφορμή το Γλωσσάρι και αν τα Ηνωμένα Έθνη θα σκέφτονταν κάτι ανάλογο προς χρήση, ο εκπρόσωπος του ΓΓ ανέφερε ότι όπως αντιλαμβάνεται, αυτό περιέχει εργασία του ΟΑΣΕ.

«Οπότε θα σας παραπέμψω σ’ αυτούς», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE