Η τρίτη φανέλα της Σίτι έφερε το ΔΙΧΑΣΜΟ – Λατρεία και… απέχθεια

Η τρίτη φανέλα της Σίτι έφερε το ΔΙΧΑΣΜΟ – Λατρεία και… απέχθεια

Οι αντιδράσεις στην όψη της νέας, τρίτης στην… ιεραρχία, εμφάνισης της πρωταθλήτριας Αγγλίας ήταν άκρα αντίθετες. Λατρεία και απέχθεια κοντραρίστηκαν στο twitter.

Πάνω-κάτω βαθύ μωβ και μια διαγώνια πορτοκαλί γραμμή να… σπάει τη μονοτονία.

Το σχέδιο και τα χρώματα που επελέγησαν για την τρίτη εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι, αυτή που θα φορά κυρίως στα εκτός έδρας ματς του Champions League, προκάλεσε διττά συναισθήματα. Από τη μία ενθουσιασμό για τη φρέσκια ιδέα και από την άλλη ενστάσεις.

Η ρίγα είχε να εμφανιστεί σε φανέλα των «πολιτών» από τη σεζόν 2010-11, τότε που η κόκκινη έπεφτε πάνω σε μαύρο φόντο. Έκτοτε εγκαταλείφθηκε ως ιδέα και επανήλθε εφέτος. Με τις αντιδράσεις να ποικίλουν.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE