Έκρηξη βόμβας στην οικία του Δημάρχου Παραλιμνίου

Έκρηξη βόμβας στην οικία του Δημάρχου Παραλιμνίου

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην οικία του δημάρχου Παραλιμνίου, Θεόδωρου Πυρίλλη, τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/9).

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα, στο χώρο όπου διαμένει η οικιακή βοηθός του κ. Πυρίλλη, χώρος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την οικία του.

Μάλιστα, στον χώρο όπου έγινε η έκρηξη, υπήρχαν δύο σταθμευμένα οχήματα, εκ των οποίων το ένα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές για εξετάσεις.

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.