ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ήγγικεν η ώρα της κάλπης – Ο λόγος στους εκπαιδευτικούς

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ήγγικεν η ώρα της κάλπης – Ο λόγος στους εκπαιδευτικούς

Οι εκπαιδευτικοί αποφασίζουν κατά πόσο θα εξουσιοδοτήσουν τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεών τους, για να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα αντίδρασης, ακόμη και των απεργιακών.

Κρίσιμη μέρα στην παιδεία η 5η Σεπτεμβρίου 2018. Τα μέλη των εκπαιδευτικών οργανώσεων αναμένεται να κατέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι συντεχνίες τους.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (4/9) η Κυβέρνηση, μετά από συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τροποποίησε την πρόταση της 4ης Ιουλίου για τον εξορθολογισμό της δημόσιος εκπαίδευσης.

Στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης (5/9) ψηφίζουν τα μέλη της ΟΕΛΜΕΚ, ενώ μεταξύ των 14:00 με 18:00 το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία για τα μέλη της ΠΟΕΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE