ΚΥΠΡΟΣ: Για όνομα του Θεού - Επικό παρκάρισμα διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Για όνομα του Θεού - Επικό παρκάρισμα διπλοκάμπινου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν έχεις διπλοκάμπινο, τα πάντα μπορούν να γίνουν χώροι στάθμευσης.

Τα πάντα μπορούν να γίνουν χώροι στάθμευσης, όταν είσαι πίσω από το τιμόνι διπλοκάμπινου και το όχημά σου, σου το επιτρέπει.

Έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο συμπολίτης μας στις πιο κάτω φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν αποδέκτες δεκάδων και ποικίλων σχολίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο εν λόγω πολίτης στάθμευσε το όχημά του στα σκαλιά έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία στην Πάνω Δευτερά της επαρχίας Λευκωσίας.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης 04/09, όπου πολλά άτομα που πέρασαν από το σημείο πρόσεξαν το παράδοξο θέαμα.

Σύμφωνα με τα σχόλια ο εν λόγω κύριος, στάθμευσε με αυτό τον τρόπο για να κατεβάσει τα εργαλεία του από την καμπίνα του οχήματος χωρίς να αναγκαστεί να τα μεταφέρει από τις σκάλες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

M.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE