ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To MOMENTOYM του Φώτη! «Ρίχνει» και ΠΕΜΠΤΟ παστέλι;

To MOMENTOYM του Φώτη! «Ρίχνει» και ΠΕΜΠΤΟ παστέλι;

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Φώτης Παπουλής θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με την εθνική Κύπρου στο αυριανό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Όσλο, στην πρεμιέρα του Nations League. 

O Ραν Μπεν Σιμόν δεν ήταν σε άλλο πλανήτη, είδε ότι ο δεύτερος αρχηγός του Απόλλωνα, ήταν σε πολύ αγωνιστική κατάσταση στα καλοκαιρινά ευρωπαικά παιχνίδια της ομάδας του. 

Γι αυτό και αναμένουμε ότι θα ξεκινήσει βασικός αύριο το βράδυ. Έχει αυτό που λέμε… μομέντουμ ο Παπούλαρος, αφού έχει σκοράρει ήδη 4 φορές στην νέα σεζόν. 

Έκανε χατ τρικ στον επαναληπτικό με τη Ζελέζνιτσαρ στη Λευκωσία, πριν δέκα μέρες έριξε ένα παστέλι εναντίον της Βασιλείας εκτός έδρας.

Το τέρμα στην Ελβετία είχε σαφώς μεγαλύτερη αξία, αφού έπαιξε ρόλο για να προκριθεί ο Απόλλωνας ξανά στους ομίλους. 

Ένας παίχτης του στοιχήματος, θα… πόνταρε ίσως πέντε ευρωπουλάκια (ας πούμε) πάνω στον Παπουλή, να σκοράρει εναντίον των Βίκινγκς. 

Πιθανότατα να πάρει και ο Βασιλείου φανέλα βασικού αύριο, επειδή ήταν πολύ… ενεργητικός και ουσιαστικός στα πρόσφατα ευρωπαικά ματς του Απόλλωνα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top