Kάλιο πρώτος στο χωριό… θα σκέφτηκε ο Πεχλιβάνης

Kάλιο πρώτος στο χωριό… θα σκέφτηκε ο Πεχλιβάνης

Πάει και ο Πεχλιβάνης δανεικός, μετά τους Αντρέα Φράγκου και Μάριο Ηλία. Είναι διαφορετική η περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ, επειδή μόλις πριν δυο μήνες εντάχθηκε στην ΑΕΛ. 

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε τα… συζήτησε με τον Κέρκεζ ο παίχτης κι αποφάσισαν από κοινού, ότι καλύτερα θα είναι να πάει κάπου αλλού να παίξει δανεικός για μια χρονιά. 

Μάλλον κι ο ίδιος ο παίχτης θα σκέφτηκε τη… ρήση, «κάλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη». 

Πηγαίνοντας στον Άρη, θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό Χρύση Μιχαήλ. Στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, αλλά θα γράψει παρά πολλά λεπτά συμμετοχής. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.