Kάλιο πρώτος στο χωριό… θα σκέφτηκε ο Πεχλιβάνης

Kάλιο πρώτος στο χωριό… θα σκέφτηκε ο Πεχλιβάνης

Πάει και ο Πεχλιβάνης δανεικός, μετά τους Αντρέα Φράγκου και Μάριο Ηλία. Είναι διαφορετική η περίπτωση του 23χρονου εξτρέμ, επειδή μόλις πριν δυο μήνες εντάχθηκε στην ΑΕΛ. 

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε τα… συζήτησε με τον Κέρκεζ ο παίχτης κι αποφάσισαν από κοινού, ότι καλύτερα θα είναι να πάει κάπου αλλού να παίξει δανεικός για μια χρονιά. 

Μάλλον κι ο ίδιος ο παίχτης θα σκέφτηκε τη… ρήση, «κάλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη». 

Πηγαίνοντας στον Άρη, θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό Χρύση Μιχαήλ. Στην «ελαφρά ταξιαρχία» δεν θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας, αλλά θα γράψει παρά πολλά λεπτά συμμετοχής. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE