ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε οι σφαίρες δεν σταματούν τον ειδικό αστυφύλακα -Οδήγησε στη σύλληψη δραστών κλοπής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ούτε οι σφαίρες δεν σταματούν τον ειδικό αστυφύλακα -Οδήγησε στη σύλληψη δραστών κλοπής

Μπορεί ο ειδικός αστυφύλακας Γιώργος Γεωργίου να είναι ακόμη εκτός υπηρεσίας λόγω του τραυματισμού του από τα πύρα του 38χρονου Ηλία Μούζου, που σημειώθηκε το βράδυ της 5ης Μαΐου του 2018 στον Ύψωνα, όμως είναι άγρυπνος σε ό,τι αφορά την πάταξη του εγκλήματος.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ιστοσελίδας μας, ο ειδικός αστυφύλακας αντιλήφθηκε το βράδυ της Τρίτης 04/09, ύποπτα πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν για υπόθεση κλοπής από εστιατόριο στην Γερμασόγεια.

Η παρατηρητικότητα και το αστυνομικό «δαιμόνιο» του Γεωργίου ήταν αυτό που οδήγησε στην σύλληψη των υπόπτων.

Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού μέσω φωτογραφιών καταζητούσαν τους συγκεκριμένους δράστες. Μάλιστα, η φωτογραφία τους είχε δοθεί σε εσωτερικό μήνυμα για να εντοπιστούν.

Ο Γεωργίου το βράδυ της Τρίτης (05/09) ενώ βρισκόταν με την σύζυγό του στην παραλιακή της Λεμεσού, αντιλήφθηκε τους δράστες να βγαίνουν από εστιατόριο και να επιβιβάζονται σε όχημα ενοικιάσεως.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και περίπολα της Αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο και προχωρήσαν στην σύλληψη τους.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως για το συμβάν ενημερωθήκαν οι υπεύθυνοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αποδίδοντάς του τα εύσημα για την πράξη του.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο ειδικός αστυφύλακας Γιώργος Γεωργίου, αναμένει να προαχθεί.

Να σημειώσουμε πως για την προαγωγή , κατατέθηκε τροποιητικό νομοσχέδιο στην Βουλή, έτσι ώστε να δικαιούται να διοριστεί ως αστυνομικός και ακολούθως να προαχθεί επ' ανδραγαθία και αυτός στο βαθμό του Λοχία, όμως ακόμη βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE