ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συναντήθηκε με τους αστυνομικούς ο Πρόεδρος - Το συμβολικό δώρο

ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συναντήθηκε με τους αστυνομικούς ο Πρόεδρος - Το συμβολικό δώρο

Ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στο επεισόδιο της 5ης Μαϊου.

Τους αστυνομικούς Γιώργο Γεωργίου και Κρίστη Νικολάου, οι οποίοι είχαν τραυματιστεί σοβαρά κατά το επεισόδιο της 5ης Μαΐου, στον ‘Υψωνα, δέχθηκε την Τετάρτη 05/09, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με τους δυο αστυνομικούς μας ανέφεραν πως κατά τη συνάντησή τους ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τους έδωσε από μια τιμιτική πλακέτα, ενώ οι ίδιοι από την πλευρά τους έδωσαν στον κύριο Αναστασιάδη ένα μικρό συμβολικό δώρο.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργίου δήλωσε, μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ότι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, έπειτα από πρόσκλησή του, και τον ευχαρίστησαν "για ό,τι έκανε το κράτος και ο ίδιος προσωπικά σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που είχαμε", του μετέφεραν τη στήριξη όλου του αστυνομικού σώματος και εισέπραξαν από τον ίδιο την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει προς τους αστυνομικούς.

"Τον διαβεβαιώσαμε ότι τόσο εμείς, όσο και όλοι οι συνάδελφοι μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς όφελος του πολίτη, του κυπριακού λαού», πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Από την πλευρά του ο κ. Νικολάου είπε ότι κατά το επεισόδιο της 5ης Μαΐου «κάναμε το καθήκον μας πράξαμε όπως θα έπραττε ο κάθε αστυνομικός».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE