ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εγκρίθηκε η υπερωριακή απασχόληση ιατρικών λειτουργών για ιατροσυμβούλια

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Εγκρίθηκε η υπερωριακή απασχόληση ιατρικών λειτουργών για ιατροσυμβούλια

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη 05/09 την υπερωριακή απασχόληση των ιατρικών λειτουργών που θα διενεργούν τα ιατροσυμβούλια και του γραμματειακού λειτουργού που θα τα υποστηρίζει, με συνολικό κόστος 41.500 ευρώ, για εξέταση 1664 αιτημάτων που αντιστοιχούν στα περίπου μισά αιτήματα που εκκρεμούν παγκύπρια, ως ενδιάμεση λύση, μέχρις ότου υιοθετηθούν οι κανονισμοί λειτουργίας των ιατροσυμβουλίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, το Υπουργικό ενέκρινε επίσης την έκδοση κατευθυντήριων οδηγιών για τη διενέργεια των ιατροσυμβουλίων μέχρι την υιοθέτηση των εν λόγω κανονισμών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE