Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Ένωση Δήμων Κύπρου: Καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημάρχου Παραλιμνίου

Η Ένωση Δήμων Κύπρου «καταδικάζει με βδελυγμία την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Δημάρχου Παραλιμνίου», ενώ καλεί την Αστυνομία να διεξάγει όλες τις απαραίτητες έρευνες για εντοπισμό, σύλληψη και προσαγωγή των αυτουργών ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ένωση Δήμων καταδικάζει παράλληλα τον εμπρησμό δημοτικής περιουσίας (ομπρέλες και κρεβάτια θάλασσας) σε παραλία του Δήμου Παραλιμνίου που συνέβη την ίδια περίπου ώρα, προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση.

Λέει τέλος ότι οι Δήμοι ως θεσμός, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους αλλά και η δημοτική περιουσία, πρέπει να προστατεύονται από το Κράτος έναντι κάθε επιβουλής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE