ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Τραυματισμένο πρόσωπο σε σκάφος – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Τραυματισμένο πρόσωπο σε σκάφος – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου προσώπου στην θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 05/09.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης έλαβε πληροφορία γύρω στις 12:15  που αφορούσε σε τραυματισμένο νεαρό σε ακτοπλοικό  σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «Κώνου» στο Κάβο Γκρέκο.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από το ΚΣΕΔ όπου μετέφερε το τραυματισμένο πρόσωπο στην ακτή και στη συνέχεια το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παραλιμνίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE