ΠΑΦΟΣ: Το αναμένο καντήλι προκάλεσε πυρκαγιά - Κοιμόντουσαν οι ένοικοι

ΠΑΦΟΣ: Το αναμένο καντήλι προκάλεσε πυρκαγιά - Κοιμόντουσαν οι ένοικοι

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 14:15 σε διαμέρισμα στην Πάφο από αναμμένο καντήλι, ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την πυρκαγιά αντιλήφθηκαν οι ένοικοι, ένα ζεύγος, οι οποίοι την ώρα που ξέσπασε κοιμόντουσαν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε από ίδιους, ωστόσο στη σκηνή έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι που φαίνεται να έκαψε κουρτίνα η οποία ανέμιζε από τον αέρα.

Το ζεύγος δεν έπαθε οτιδήποτε, ωστόσο, από τη φωτιά κάηκε η κουρτίνα του δωματίου και προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους πάγκους της κουζίνας και σε καρέκλες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE