Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την απόκτηση του 33χρονου έμπειρου τερματοφύλακα, Γιώργου Μπαντή που πέρσι αγωνιζόταν στον Πανιώνιο ανακοίνωσε η Λαμία το βράδυ της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (30/4/1985) τερματοφύλακα Γιώργο Μπαντή, ο οποίος πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Στο παρελθόν ο έμπειρος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο στην Ομόνοια.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ανακοίνωσε Μπαντή η Λαμία
 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE