ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ενός… τηλεφώνου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ενός… τηλεφώνου

Ελεύθερο αναγκάστηκε να αφήσει κατηγορούμενο για παιδοφιλία το Εφετείο.

Σε δίκη-παρωδία διαπιστώθηκε ότι ενώ ζητείτο η κράτησή του, εντούτοις η Κατηγορούσα Αρχή δεν ήταν έτοιμη για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Νεάρχου («Ο Φιλελεύθερος»), αυτό οφείλεται σε ένα τηλέφωνο.

Όπως προκύπτει, στις 22 Μαΐου υποβλήθηκε αίτημα αναβολής «ένεκα μη ολοκλήρωσης της εξέτασης του τηλεφώνου του κατηγορούμενου, το οποίο αποτελεί τεκμήριο της παρούσας υπόθεσης».

Το αίτημα εγκρίθηκε και το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του κατηγορούμενου μέχρι την ακρόαση που θα γινόταν σε ένα μήνα.

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και το Εφετείο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

«Μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2018 προκάλεσε παιδί να γίνει μάρτυρας σεξουαλικών πράξεων ή απεικόνισης σεξουαλικών πράξεων», σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.