ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Η αρχή του «κακού» – Επηρεάστηκε και κατοικία

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Η αρχή του «κακού» – Επηρεάστηκε και κατοικία

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) στην περιοχή Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 17.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά έκτασης μισού εκταρίου σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα στα Πολεμίδια επαρχίας Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με σύνολο 4 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.10.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε περιφραγμένο χώρο ο οποίος είχε αριθμό παλαιών οχημάτων και εξαρτημάτων όπως επίσης και μια αποθήκη με εξαρτήματα και συλλεχτικά οχήματα (αντίκες).

Επίσης από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά εξωτερικά η κατοικία του ιδιοκτήτη που εφάπτονταν με την αποθήκη.

Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και 1 πυροσβεστικό όχημα από το Τμήμα Δασών καθώς επίσης κα 1 φορητή πυροσβεστική μονάδα της Πολιτικής Άμυνας.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση ξηρών χόρτων και σκυβάλων.

Τα ακριβή αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE