ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «έχωσε» στην καμπίνα του φορτηγού του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τους «έχωσε» στην καμπίνα του φορτηγού του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δύο πρόσωπα, κάθονταν σε καμπίνα ημιφορτηγού ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει…

Στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ», σκοπός ήταν προφανώς να δείξει τους δύο ανθρώπους που κάθονται στην καμπίνα ημιφορτηγού, ωστόσο παρατηρείται κι άλλη παρανομία από οδηγούς.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στην φωτογραφία, το όχημα στα δεξιά βλέπουμε ότι περνά από τα φώτα τροχαίας ενώ είναι κόκκινο.

Πάντως, και το περιστατικό που ήθελε κυρίως να αναδείξει η φωτογραφία, χαρακτηρίζεται επικίνδυνο, αφού η θέση που έλαβα τα δύο πρόσωπα στην καμπίνα του ημιφορτηγού, δεν παρέχει καμία ασφάλεια, αν προκύψει κάτι απρόοπτο στον δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».