Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Ριπές κατά κυβέρνησης για όλα - «ΓεΣΥ δεν βλέπω με τίποτα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Ριπές κατά κυβέρνησης για όλα - «ΓεΣΥ δεν βλέπω με τίποτα…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυρά κατά της κυβέρνησης και των πολιτικών της έστειλε το πρωί της Πέμπτης (6/9) η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΑΚΕΛ σχολίασε έντονα τα τεκταινόμενα στο ΓΕΣΥ.

Προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι «ισχυροί κύκλοι εντός κυβέρνησης» δεν ήθελαν ΓΕΣΥ, εκφράζει την άποψη ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το αναγκαίο σύστημα υγείας.

Καταβαραθρώνει την κυβέρνηση για τον Συνεργατισμό, την Παιδεία, την αποφυλάκιση Ρίκκου, τα Λιμάνια και υπογραμμίζει: «Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλα».

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Πυθία δεν είμαι αλλά επιτρέψτε μου μια ανησυχία. ΓΕΣΥ δεν ήθελαν ισχυροί κύκλοι εντός κυβέρνησης. Ήθελαν πολυασφαλιστικό. Μας έπαιρναν και μας έφερναν για χρόνια μέχρι που διάβρωσαν τελείως τα νοσοκομεία . Αυτή η κυβέρνηση άμα βάλει στόχους δεν κάνει πίσω με τίποτα. Είδαμε πως συμπεριφέρθηκαν σε πολλές περιπτώσεις και μάλιστα σε κάποιες εξ αυτών ενήργησαν και με τρόπο παράνομο αδιαφορώντας και για τον Γενικό Εισαγγελέα. Αποφάσισαν να δώσουν τα Λιμάνια , τα έδωσαν , να διαλύσουν τον Συνεργατισμό το έπραξαν, να βάλουν φωτιά στην Παιδεία το έκαναν, να ελευθερώσουν τον τέως Β. Γ Εισαγγελέα, ( και πριν τον Νεοκλέους), το πέτυχαν έστω και αν αναγκάστηκαν να περάσουν απο παρακάντουνα της Βουλής. κ.ο.κ. Τι σας κάνει λοιπόν να πιστεύετε ότι θα επιδείξουν διαφορετική συμπεριφορά με το ΓΕΣΥ; Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλα, κάποια στιγμή τα νοσοκομεία θα εκτροχιαστούν τελείως και κάποιος, που πάντα εμφανίζεται μεσούσης της κρίσης ως από μηχανής θεός, θα παρουσιαστεί για να επιβάλει τις δικές του λύσεις, με άκρως προσεκτικούς επικοινωνιακούς σχεδιασμούς. Και οι δικές του λύσεις, συνήθως αντιστρατεύονται τα συμφέροντα των πολιτών. Η συμπεριφορά είναι συνεχής και επαναλαμβανόμενη. Και αν τα γράφω αυτά είναι για να υπάρχουν ως σημείο αναφοράς αλλά και ως ύστατη προσπάθεια για να ξυπνήσουν όσοι πρέπει από τη νιρβάνα. Προσωπικά, ΓΕΣΥ δεν βλέπω με τίποτα με ευχή να διαψευστώ».

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE