Aν άνοιγαν οι πόρτες θα ΠΗΓΑΙΝΑΝ για Φαουμπαλά…

Aν άνοιγαν οι πόρτες θα ΠΗΓΑΙΝΑΝ για Φαουμπαλά…

Έκλεισαν φιλικό με τον Άρη για αύριο (17:30) στο Τσίρειο οι του Απόλλωνα. Θα είναι κλειστές οι πόρτες. Για την ταξαρχία του Χρύση Μιχαήλ, θα είναι η τελευταία πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. 

Για τον Απόλλωνα αποτελεί ευκαιρία να… διατηρηθούν οι παίχτες σε κατάσταση αγωνιστικής εγρήγορσης, αν και δεν περιμένουμε ότι θα παίξουν παρά πολλοί βασικοί. 

Ο Αυγουστή αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως παίχτες, που δεν είχαν καθόλου ή περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στα καλοκαιρινά παιχνίδια της Ευρώπης. 

Θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Γάλλος επιθετικός Φαουμπαλά, ο οποίος αποκτήθηκε αρχές της εβδομάδας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που μας δόθηκε, ο 21χρονος παίχτης έκανε κανονικά προετοιμασία με την Ουκρανική Ζόρια.

Οι παίχτες μετά το αυριανό ρεπό, θα είναι ελεύθεροι υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE