Το μήνυμα του Πιέρου με το ΣΤΟΙΧΗΜΑ…

Το μήνυμα του Πιέρου με το ΣΤΟΙΧΗΜΑ…

Έβαλε στοίχημα με τον Ραν Μπεν Σιμόν, δήλωσε χθες στη συνέντευξη τύπου ο Πιέρος Σωτηρίου. 

Χάνει αυτός, όπως είπε, σε περίπτωση που ηττηθεί η Εθνική στη σημερινή πρεμιέρα του Νations League με τη Νορβηγία. Κερδίζει όμως σε ενδεχόμενη ισοπαλία και διπλό στο Όσλο. 

Είναι σωστό να σκέφτονται έτσι οι ποδοσφαιριστές, να μην είναι ηττοπαθείς.

Μακάρι να παρουσιάζονται μ’ αυτό το πνεύμα και μ’ αυτή τη νοοτροπία στο γήπεδο, τόσο σήμερα, όσο και στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική στη νέα διοργάνωση. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE