ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πλήρωναν τα ξενοδοχεία με κλεμμένες πιστωτικές - Καταζητούμενο πρόσωπο και συλλήψεις

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Πλήρωναν τα ξενοδοχεία με κλεμμένες πιστωτικές - Καταζητούμενο πρόσωπο και συλλήψεις

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν την ύποπτη χρήση πέντε κλεμμένων δεδομένων καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν υπηρεσίες αξίας 5.432 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 35, 27 και 25 ετών, τα οποία συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (5/9) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE