ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο αστυνομικός που παρουσίαζε πλαστά πιστοποιητικά

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη ο αστυνομικός που παρουσίαζε πλαστά πιστοποιητικά

Χειροπέδες έβαλε η αστυνομία στο μέλος του σώματος που καταζητείτο από την Τετάρτη (5/9) για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Όπως είχε μεταδώσει πρώτο το ThemaOnline, ο αστυνομικός που υπηρετεί στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου φέρεται να παρουσίασε πλαστά έγγραφα προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια ασθενείας, και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Το πρωί της Πέμπτης (6/9) παρουσιάστηκε σε αστυνομικό σταθμό, αφού την Τρίτη (4/9) παρουσίασε πέντε διαφορετικά ιατρική πιστοποιητικά που αφορούσαν άδεια ασθενείας που του χορηγήθηκε από ιδιωτικό ιατρό, ωστόσο όπως προκύπτει εκ πρώτης όψεως, φαίνεται αυτά να είναι πλαστά.

Εκ πρώτης όψεως από τα έντεκα συνολικά πιστοποιητικά που παρουσίασε τα πέντε είναι πλαστά, το ένα είναι γνήσιο, ενώ διερευνάται η γνησιότητα των άλλων πέντε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εξετάζεται παράλληλα πειθαρχική υπόθεση και θα μελετηθεί το ενδεχόμενο να τεθεί ο αστυνομικός σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.