ΚΥΠΡΟΣ: Γεννήθηκε πρόωρα όταν ξυλοκοπήθηκε η μάνα της – 'Μίσησα τον πατέρα μου...' – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Γεννήθηκε πρόωρα όταν ξυλοκοπήθηκε η μάνα της – 'Μίσησα τον πατέρα μου...' – VIDEO

Τραγική είναι η ιστορίας μιας 31χρονης γυναίκας, η οποία έζησε την ενδοοικογενειακή βία στο «πετσί» της, ενώ πλέον και οι δύο της γονείς, απεβίωσαν.

Απίστευτες ιστορίες για ενδοοικογενειακή βία, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Θέκλα Πετρίδου μέσω της εκπομπής της την Πέμπτη (6/9), ανάμεσα στις οποίες και αυτή της 31χρονης η οποία γεννήθηκε πρόωρα, επειδή ξυλοκοπήθηκε η μητέρα της από τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η 31χρονη, μέσω μηνύματος που έστειλε στην εκπομπή «Θέκλα – Μιλάμε ανοικτά», περιέγραψε την ιστορία της οικογένειάς της. Όπως είπε, οι γονείς της  αγαπιόνταν, ωστόσο οι δικοί του πατέρα της, δεν ήθελαν την μητέρα της γιατί δεν προερχόταν από οικογένεια με οικονομικό υπόβαθρο και έτσι του έβαζαν λόγια, με αποτέλεσμα να ασκεί βία προς την σύζυγό του.

Μάλιστα, όπως είπε η 31χρονη, ο πατέρας της ήταν άρρωστος με τον τζόγο.

Ο πατέρας της, ασκούσε βία εναντίον της συζύγου του μέχρι την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και πέθανε, ενώ όπως υποστήριξε η μητέρα της, τα παιδιά της.

Μάλιστα, όπως είπε, όταν πέθανε η μητέρα της, ο πατέρας της πήρε τον κατήφορο και πέθανε κι αυτός λίγο καιρό αργότερα.

Όταν πέθανε ο πατέρας της, η ίδια ένιωσε μίσος και απέχθεια προς το πρόσωπό του, σημείωσε.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, την Πέμπτη (6/9), ασχολείτο με την βία στην οικογένεια. 

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.