ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνείται εμπλοκή στον εμπρησμό ο 33χρονος - Τον είχαν προσλάβει ως φροντιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αρνείται εμπλοκή στον εμπρησμό ο 33χρονος - Τον είχαν προσλάβει ως φροντιστή

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου Πορτογάλου, για τον εμπρησμό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) σε οικίας 54χρονης Βρετανίδας, στον Ύψωνα.

Ο 33χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/9) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, μετά από μαρτυρία ότι απειλούσε την 54χρονη, η οποία τον είχε προσλάβει ως φροντιστή.

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στο υπνοδωμάτιο της οικία.

Ο ύποπτος, που αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για την 8ήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE