ΚΟΣΜΟΣ

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία- Ο 37χρονος γαμπρός «έσβησε» μετά το πάρτι

Ο γάμος μετατράπηκε σε τραγωδία-  Ο 37χρονος γαμπρός «έσβησε» μετά το πάρτι

Πήγε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ ο γαμπρός, που λίγες ώρες προηγουμένως παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, σε μια όμορφη τελετή με 80 καλεσμένους. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία ο 37χρονος νυμφεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιά του Clara, σε μια τελετή σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Yorkshire και στην συνέχεια ακλούθησε πάρτι με συγγενείς και φίλους, όπου δυστυχώς η καλύτερη μέρα της κοινής τους ζωής, μετατράπηκε στην χειρότερη και πιο τραγική.

Συγκεκριμένα ο άτυχος Ντάνι, πήγε να ξαπλώσει γύρω στις 11:30 και δεν ξύπνησε ποτέ, με τη γυναίκα του Κλάρα να παραμένει στο πάρτι και να πηγαίνει στη σουίτα των νεόνυμφων στις 01:30 όπου και βρήκε  αναίσθητο το σύζυγο της, αρχίζοντας να ουρλιάζει και να ζητά βοήθεια.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο , ωστόσο ήταν αργά καθώς η ιατρική ομάδα που έφτασε εκεί εσπευσμένα διαπίστωσε απλώς το θάνατό του. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο του 37χρονου ο Ντάνι ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Συγκλονίζει η ανάρτησή της 35χρονης στα social  media: «Η Παρασκευή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου, η μέρα που παντρεύτηκα τον καλύτερο, τον πιο τίμιο, τον πιο ευγενικό άνθρωπο που γνώρισα ποτέ. Είχαμε μια τέλεια μέρα με αγάπη και χαμόγελα, δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε για κάτι περισσότερο. Η μαγεία όμως τελείωσε στο τέλος της νύχτας και ο Ντάνι μου έφυγε από κοντά μου. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου που δεν θα γεμίσει ποτέ»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top