ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Καλαμιώνες και σκύβαλα τα 'θύματα' της πυρκαγιάς

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Καλαμιώνες και σκύβαλα τα 'θύματα' της πυρκαγιάς

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 09:15 της Πέμπτης (6/9) σε καλαμιώνες στην περιοχή Πόλη Χρυσοχούς, πλησίον των Αποθηκών Αζίνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά κατάκαψε ένα εκτάριο από καλαμιώνες και σκύβαλα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην σκηνή έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα βυτιοφόρο του Δασονομείου, μία μικρή μονάδα της Θήρας, ένα καδενοφόρο και τα δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης που εκμισθώνει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Η προσπάθεια κατάσβεσης κατέστη δύσκολη λόγων των ισχυρών ανέμων που πνέουν από νωρίς το πρωί σε όλη την Επαρχία Πάφου.

Στην σκηνή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης για την αποφυγή της αναζωπύρωσης της φωτιάς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE