Αυτοί θα είναι οι διαιτητές στο Τουρκία-Κύπρος U21

Αυτοί θα είναι οι διαιτητές στο Τουρκία-Κύπρος U21

Σέρβοι διαιτητές για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Danilo Grujić με βοηθούς τους Dragan Bogicevic και Oliver Petrovic με τέταρτο διαιτητή τον Milan Ilic.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ρώσος Alexey Spirin και παρατηρητής αγώνα ο Γεωργιανός Nikoloz Jgarkava.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Kasımpasa Recep Tayyip Erdoğan και θα αρχίσει στις 19:00.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE