Εκνευρίστηκε η Αριστοτέλους με τον Τανιμανίδη – «Κύριε ελέησον... Είναι κάποια πράγματα που είναι απαγορευμένα» - VIDEO

Εκνευρίστηκε η Αριστοτέλους με τον Τανιμανίδη – «Κύριε ελέησον... Είναι κάποια πράγματα που είναι απαγορευμένα» - VIDEO

Ποια κίνηση του Σάκη Τανιμανίδη εκνεύρισε την Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Στην εκπομπή της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου παρουσίασαν στιγμές από το μήνα του μέλιτος του Σάκη Τανιμανίδη στην Ιρλανδία.

Όταν η Αριστοτέλους είδε τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει story όντας στο τιμόνι του αυτοκινήτου με την Χριστίνα Μπόμπα να είναι δίπλα του δεν άντεξε.

On air η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» είπε για τον Σάκη Τανιμανίδη: «Συγνώμη του Τανιμανίδη δεν του είπε κάποιος ότι δεν πρέπει να κάνει video την ώρα που οδηγεί».

Και όταν οι συνεργάτες της προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον παρουσιαστή του Survivor είπε: «Κύριε ελέησον ρε παιδί μου. έχω ένσταση με αυτό το πράγμα... Είναι κάποια πράγματα που είναι απαγορευμένα. Στέλνουν λάθος μηνύματα.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE