ΚΥΠΡΟΣ: Στο νησί ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών

ΚΥΠΡΟΣ: Στο νησί ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών

Επίσκεψη εργασίας Γάλλου Υπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γαλλίας κ. Jean-Yves Le Drian φθάνει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής, 7 Σεπτεμβρίου 2018, για επίσκεψη εργασίας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Οι δύο Υπουργοί θα έχουν πρώτα κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών,  ενώ στη συνέχεια αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα παρακαθίσουν σε διαβουλεύσεις, κατά τις οποίες αναμένεται να συζητηθούν μεταξύ άλλων, το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις και η ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο χωρών στο πλαίσιο της Κυπρο-γαλλικής Στρατηγικής Ατζέντας, το μεταναστευτικό και άλλα ευρωπαϊκά και περιφερειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως είναι οι εξελίξεις στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.  

Ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει από την Κύπρο το απόγευμα της ίδιας μέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.