ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο μόνιμος υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς

Αέρα ελευθέριας αναπνέει από την Πέμπτης 06/09, ο 47χρονος μόνιμος Υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς το γενετικό υλικό του ταυτίστηκε με υπόθεση εντοπισμού εκρηκτικών υλών, το 2006.

Ο 47χρονος είχε τεθεί υπό 8ημερη κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Το διάταγμα κράτησής του έληγε την Πέμπτη 06/09 και ο 47χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Όπως πληροφορούμαστε, ο φάκελος της υπόθεσης είχε διαβιβαστέι  στην Νομική Υπηρεσία όπου δόθηκαν οδηγίες ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Να θυμίσουμε πως ο 47χρονος είχε αφεθεί την Τετάρτη 29/8 ελεύθερος από το Στρατοδικείο στη Λευκωσία, σε σχέση με άλλη υπόθεση κατοχής στρατιωτικού υλικού, ενώ η δίκη του ορίστηκε στις 9 Οκτωβρίου.

 

  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE