ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ σκηνικού και ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ σκηνικού και ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Το ρήγμα της Ομοσπονδίας με την Εθνική Δανίας γεφυρώθηκε, τουλάχιστον προσωρινά και οι ποδοσφαιριστές της ξαναφορούν το εθνόσημο για το ματς με την Ουαλία!

Στο ματς με τη Σλοβακία στην πρεμιέρα του Nations League, η Δανία ηττήθηκε 3-0, έχοντας στη σύνθεσή της παίκτες από την τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη κατηγορία, καθώς και αρκετούς από το Futsal. Hταν η λύση της DBU προκειμένου να μην τιμωρηθεί η χώρα, καθώς η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Δανίας αρνήθηκε να διεξαχθούν τα ματς με τους όρους των συμβολαίων που ίσχυαν μέχρι πρότινος για τους διεθνείς. Ωστόσο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε προσωρινή, τουλάχιστον, συμφωνία και έτσι για το ματς με την Ουαλία η Δανία θα είναι κανονικά με τους παίκτες που την οδήγησαν στους «16» του Μουντιάλ.

«Είναι καλό για την εθνική ομάδα και για όλους στο ποδόσφαιρο της Δανίας ότι μπορούμε να παίξουμε το σημαντικό ματς του Nations League με τη σωστή εθνική και πάλι να επικεντρωθούμε στο άθλημα», τόνισε ο Γέσπερ Μόλερ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

«Η συμφωνία είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση και οι παίκτες της εθνικής είναι ικανοποιημένοι που πλέον μπορούν να αφοσιωθούν στο ματς με την Ουαλία την Κυριακή», είπε από την πλευρά του ο Μαντς Όλαντ, διευθυντής στην Ένωση Ποδοσφαιριστών.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top