Τρίποντο με άγχος

Τρίποντο με άγχος

Πρεμιέρα με το δεξί στον 4ο όμιλο της 4ης κατηγορίας της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Nations League έκανε η Αρμενία. Είχε, βέβαια, μπόλικο άγχος και χρειάστηκε να μείνει το Λιχτενστάιν με παίκτη λιγότερο στο 74’, προκειμένου να πετύχει το δεύτερο γκολ και να φτάσει στη νίκη με 2-1. Μοιραίος παραλίγο να αποβεί ο αρχηγός, Χένρι Μιχταριάν, που είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι με το σκορ στο 1-1.

Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την Αρμενία, που πίεσε από τα πρώτα λεπτά, προκειμένου να πετύχει γκολ. Ευκαιρίες χάθηκαν αρκετές μέχρι το 31’, όταν ο Μάρκος Πιτσέλι άνοιξε το σκορ με απίθανο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Όμως, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τρία λεπτά. Το Λιχτενστάιν, κόντρα στη ροή του αγώνα, έφτασε στην ισοφάριση στο 33’ με κοντινό πλασέ του Βολφίνγκερ, που πήρε την ασίστ του Χάσλερ, στον οποίο ανήκει ουσιαστικά το μισό γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, με την Αρμενία, βέβαια, να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία. Στο 69’, οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναπάρουν προβάδισμα, αλλά, στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μιχταριάν, ο Μπούκελ απέκρουσε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι και στο 72′ άλλη μια χαμένη ευκαιρία. Στο 74’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πολβερίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το αριθμητικό μειονέκτημα έγινε εμφανές. Στο 76’ ο Μπαρσεγκιάν με πλασέ, μετά από σέντρα του Όσμπιλιτς, έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE