ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συγκινήσεις σε αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Εθνών με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΓΚΟΛ σε «νεκρό» χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συγκινήσεις σε αγώνα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Εθνών με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΓΚΟΛ σε «νεκρό» χρόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιες συγκινήσεις έκρυβε η αναμέτρηση Τσεχία-Ουκρανία στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου της League 2 του UEFA Nations League. Σε ένα παιχνίδι με 29 τελικές προσπάθειες, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη με ανατροπή και γκολ του Ζιντσένκο στο 93’, που έγραψε το 2-1 επί της Τσεχίας, η οποία είχε προηγηθεί από νωρίς. Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 15 λεπτών λόγω προβλήματος με τους προβολείς του γηπέδου.

Η Τσεχία αιφνιδίασε την αντίπαλό της και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με τον Σικ. Ο επιθετικός της Ρόμα έκλεψε τη μπάλα, έκανε την κούρσα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, η Ουκρανία είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Γιάρεμτσουκ, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να βρει στόχο και στο 10’. Οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 33’ είχαν μια ακόμη σπουδαία στιγμή, αυτή τη φορά με τον Στεπανένκο, που επίσης δεν σημάδεψε σωστά. Η υπεροχή των Ουκρανών καρποφόρησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κονοπλιάνκα από κοντινή απόσταση, έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Οι Τσέχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Ζμραλ στο 47’. Δύο λεπτά αργότερα, οι Ουκρανοί απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες με τον Κονοπλιάνκα. Στο 56’ ο Σικ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά νικήθηκε από τον Πιατόφ και πέντε λεπτά αργότερα, ο Καντέραμπεκ έχασε άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, προκειμένου να ξαναπάρουν το προβάδισμα. Η Τσεχία είχε αναλάβει τον πλήρη έλεγχο και στο 63’ ήταν ο Μπορίλ αυτός, που δεν βρήκε τον στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Ζιντσένκο (68’) και τον Κονοπλιάνκα (73’), ενώ στο 76’ ο σκόρερ των Τσέχων δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία ήταν προ των πυλών, ήρθε στο 93’ ο Ζιντσένκο να σκοράρει και να δώσει στην Ουκρανία τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-1.

 

 

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.