Η συμβολική ανάρτηση του Χρύση – «Αν εκλεγεί ο Νικόλας…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συμβολική ανάρτηση του Χρύση – «Αν εκλεγεί ο Νικόλας…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το σχόλιο ενός «συναγερμικού στελέχους» για τις προεδρικές εκλογές ανήρτησε το πρωί της Παρασκευής (7/9) ο Χρύσης Παντελίδης.

Το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του Δημοκρατικού Κόμματος ήθελε να καταδείξει τη δεδομένη κατάσταση στον Συνεργατισμό, στο ΓεΣΥ, στο Κυπριακό και φυσικά στην Παιδεία.

«Αν εκλεγεί ο Νικόλας θα κλείσει ο Συνεργατισμός, θα διαλυθεί η Παιδεία, θα επικρατεί αβεβαιότητα στο ΓεΣΥ, οι υπουργοί του θα κάνουν γκάφες και θα αδειάζει ο ένας τον άλλον και στο Κυπριακό θα υπάρξει στασιμότητα».

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Παντελίδη, πάντα εύστοχο και δραστήριο, του είπε «πέρσι τέτοια μέρα ένα συναγερμικό στέλεχος.

Ενδιαφέρον…

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE