Φονικό στην Καβάλα:'Λουσμένο' με αίματα βρήκαν τον 24χρονο που σκότωσε τους παππούδες του

Φονικό στην Καβάλα:'Λουσμένο' με αίματα βρήκαν τον 24χρονο που σκότωσε τους παππούδες του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Καβάλα όπου ένας 24χρονος με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αφού σκότωσε την γιαγιά και τον παππού του με ένα μαχαίρι, πήγε «λουσμένος» στα αίματα και κάθισε ατάραχος σε παγκάκι, δίπλα από το σπίτι του.

Εκεί ο ίδιος παρέμεινε μέχρι να τον εντοπίσουν και συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν , ο 24χρονος ήταν μέσα στα αίματα και κρατούσετο μαχαίρι με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει άγρια τους παππούδες του.

Να σημειωθεί πως τους δύο ηλικιωμένους εντόπισε νεκρούς η μητέρα του δράστη, η οποία αφού πρότινος τους έψαχνε τηλεφωνικά, έφτασε στο σπίτι τους αντικρίζοντας το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά του και τον παππού του!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, δυο φορές μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο στην ψυχιατρική κλινική της Καβάλας.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE