ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μαχαίρωσαν ακροδεξιό υποψήφιο λίγο πριν τις εκλογές - ΣΚΛΗΡΟ VIDEO

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μαχαίρωσαν ακροδεξιό υποψήφιο λίγο πριν τις εκλογές - ΣΚΛΗΡΟ VIDEO

Τηλεοπτική κάμερα καταγράφει τη στιγμή την οποία ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου δέχεται επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία ενόψει των εκλογών τον επόμενο μήνα.

Ο Μπολσονάρου, νοσταλγός της στρατιωτικής δικτατορίας (1964-1985) ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε δίωρη επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο πολιτικός διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο να πεθάνει, πάντως πλέον βρίσκεται σε «σοβαρή, αλλά σταθερή» κατάσταση.

Νομίζω ότι είναι απαίσιο. Νομίζω ότι το να ενθαρρύνουμε το μίσος δημιουργεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. Δεν μπορείς να λες ότι θα σκοτώσεις κάποιον, ιδιαίτερα όταν είσαι υποψήφιος»

Ο Μπολσονάρου αναμένεται να χρειαστεί δύο μήνες για να αναρρώσει πλήρως και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί από επτά ως δέκα μέρες, δήλωσαν οι χειρουργοί

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο ο οποίος όπως έγινε γνωστό είπε πως διέπραξε την επίθεση για «προσωπικούς λόγους», διότι τον «διέταξε ο Θεός» να επιτεθεί στον πολιτικό αυτόν.

 

ΠΗΓΗ: gr.euronews.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.