ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία» - Θετικά στοιχεία βλέπει η ΠΟΕΔ στη νέα πρόταση

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία» - Θετικά στοιχεία βλέπει η ΠΟΕΔ στη νέα πρόταση

Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρετώδεις διεργασίες στο μέτωπο της Παιδείας.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔ, ο Γενικός Γραμματέας ξεκαθάρισε το εν πολλοίς θολό σκηνικό με δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο κύριος Χάρης Χαραλάμπους εξήγησε ότι επειδή το νέο έγγραφο έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης (6/9) στα χέρια των οργανώσεων, αυτή τη στιγμή γίνεται εντατική μελέτη.

Σε έντονο ύφος σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμιά προαπόφαση» ούτε κάποια συμφωνία.

Παραδέχθηκε δε ότι στη νέα πρόταση διαφαίνονται κάποια θετικά στοιχεία, σε σχέση με την πρόταση του τελευταίου Υπουργικού Συμβουλίου.

Λόγω του ότι χρήζει προσεκτικής ανάλυσης η νέα πρόταση, ο κ. Χαραλάμπους παρέπεμψε το θέμα τόσο στις χωριστές συνεδριάσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ όσο και στην κοινή συνεδρίαση που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (7/9).

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι ίσως η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων ανακοινωθεί κατόπιν νέων συνεδριάσεων εντός του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE